Örnäs Camping

Örnäs Camping

Örnäs Camping

by 02/20/2017

Örnäs Camping

Det här är campingplatsen för dig som vill ha det bästa av båda världar. Det är en fin campingplats med möjlighet till massor av olika aktiviteter. Du kan hålla dig i området och ägna dig år minigolf eller bada vid någon av badplatserna. Här finns också kiosk och restaurang inom området så du behöver inte lämna det när du vill varva ned med en god måltid. Annars kan du hyra cykel eller båt och upptäcka hur vacker naturen här kan vara.

Det här är en särskilt bra campingplats eftersom delen som bistår med information för turister är öppen året runt. Du kan alltså vända dig hit om du vill ha lite hjälp med saker att göra under resten av året. Bara för att sommaren är över betyder det absolut inte att det inte finns något att göra! Det är bara din fantasi som står i vägen.

Här finns otroliga områden i närheten för den som vill vara ute i vacker natur. Det finns vandringsleder som går genom fina områden. Du kan välja mellan leder i olika grader av svårighet så du behöver inte vara van vandrare för att kunna ta del av naturen. Annars finns det också områden som är lite mer utmanande – perfekt för dig som verkligen vill hålla dig aktiv.

Vänern är en av Sveriges finaste sjöar och här kan man dessutom hitta underhållning året runt men framför allt på sommaren. Du kan också roa dig med en simtur, kanot, fiske eller till och med hyra båt. Vattnet här både fint och rent så du kan simma i svalkande vatten på sommaren. Vi rekommenderar den här campingplatsen eftersom den är väldigt trevlig och har så många aktiviteter att man knappast behöver lämna området men om du skulle vilja ha lite variation finns det naturreservat nära till hands.

Missa inte den här campingplatsen om du letar efter en plats där du kan göra lite vad du vill. Du kan enkelt variera din upplevelse så att du får ut så mycket som möjligt av din semester. På det viset blir alla nöjd och det kan vara särskilt praktiskt om du reser med barn.