Laxsjöns camping

Laxsjöns camping

Laxsjöns camping

by 02/20/2017

Laxsjöns camping

Om du vill testa camping på ett bekvämt sätt är det en bra idé att hyra stuga. Här finns bekvämligheter som kiosk och internet i vacker miljö. Trådlöst internet kan vara väldigt användbart för regniga dagar då man inte vill vistas utomhus. På online casino kan du roa dig med slots, spel eller sportsbetting. Kolla in varvningskod.org för mer information.

Härifrån är det också nära till Åmåls travbana vilket är perfekt för dig som vill ägna dig åt trav och tävlingar både på nätet och i verkligheten, så att säga. En campingplats som ligger nära en stad gör det lätt för dig att testa camping och ändå ha ett alternativ för aktiviteter. Vill du ta en paus från campingområdet kan du alltid besöka en restaurang eller ett café i närheten.

Här kan du boka stuga om du föredrar det men det finns även plats för husvagn eller tält för dig som har egen ”bostad” med dig. Det är ett stort område med många platser för ungarna att leka. Det underlättar så klart för dig som reser med familjen eftersom du slipper uttråkade barn som bara vill åka hem. Reser du med en grupp kan du också ordna aktiviteter som bergsklättring och annat. Gör det mesta av din resa genom att göra något lite ovanligt. Den här campingplatsen är därför en perfekt utgångspunkt för äventyr.

Laxsjöns camping erbjuder dock massor att göra och passar perfekt för hela familjen. Du bor vid sjön av samma namn och kan ägna dig åt svalkande bad när det är varmt. Det finns också möjlighet till att paddla kanot eller fiska för dagar då du vill göra något lite mera aktivt. Du kanske till och med lyckas fånga din middag! Här finns grillplatser så att du kan äta grillat i otroligt vacker miljö. Du kan hyra båt eller kanot har och det finns dessutom minigolf och studsmattor för barnen.

I butiken kan du köpa nybakat bröd på morgonen och där finns även annat du kan vilja ha på semestern som godis, glass och roliga souvenirer från området. Du kan också köpa eventuell utrustning du kan behöva för semestern som fiskeutrustning. Det finns till och med restaurang på plats med fullständiga rättigheter så att du kan varva ned efter en livlig dag innan du återvänder till stugan eller tältet.

Campingplatsen ligger centralt i Dalsland så att du enkelt kan besöka andra områden och sevärdheter. I närheten finns till exempel hällristningar från vikingatiden och Baldersnäs Herrgård finns också i närheten. Därför är den här campingplatsen högt rekommenderad av oss. Den kan bli väldigt full av folk på sommaren men om det inte stör dig bör du absolut ta en resa hit. Det vackra området som finns runtom passar perfekt för olika aktiviteter och dagsutflykter, vare sig du bokar dem med campingpersonalen eller tar dig ut på egen hand.

Om du vill testa camping men inte vill ge dig rakt ut i vildmarken det första du gör är det här en perfekt kompromiss eftersom du har många bekvämligheter nära till hands.