Kråkviken

Kråkviken

Kråkviken

by 02/20/2017

Kråkviken

Kråkviken är ett vackert område nära Bengtsfors där du kan roa dig med kanot, fiske eller vad du än önskar. Vattnet är rent och fint så om du helst bara vill bada och svalka dig under sommaren är det inga problem. Det finns firmor i närheten som hyr ut kanot så du behöver inte lägga ut pengar på egen utrustning om du hellre vill spara det till annat.

Att paddla kanot är inte svårt alls så det är absolut något du bör testa om du letar efter något roligt att göra på din nästa resa till en fin ort i Sverige. Du får lite motion men du kan också ta det relativt lugnt om du inte är van vid att paddla kanot. Har du inte gjort något liknande tidigare kan du helt enkelt hyra din kanot och sen ta dig ut på ett par kortare turer.

Vill du gå på vandring i naturen finns det många fina vandringsleder i området så det är en bra plats att resa till för dig som vill kunna göra så mycket som möjligt på din resa. Ta bilen ut till Kråkviken och ägna sedan en dag eller två på vattnet, med kanot eller kanske med fiske. Sen kan du spendera någon dag med en längre vandring. När du återvänder hem kommer du garanterat känna dig som ny eftersom du laddat batterierna på bästa möjliga sätt: ute i friska luften.

Har du egen kanot kan du upptäcka regionen via dess vattenvägar. Det är inte bara Kråkviken som är värd ett besök här. Ta med din kanot och bila runt Dalsland, här kommer du hitta många fina sjöar och andra vattendrag kan du ta det lugnt eller verkligen motionera.

Vill du verkligen göra något annorlunda kan du ta med både tält och kanot och campa längs vattnet. Det är otroligt vackert och kan vara riktigt stillsamt om natten. Det är ett oförglömligt sätt att resa och du slipper lägga ut lika mycket pengar som du gör när du reser utomlands.